Eltérő típusú címkenyomtató rendszerek

cimkenyomtato

Ahogy a technológia halad előre, úgy jelennek meg a különféle megoldások, amikkel nagyobb termelékenység érhető el. Az újkategóriás címkenyomtató rendszerek már teljesen specifikusak ellenben a régi eljárásokkal. Amíg eredetileg a címkék készítés még hagyományos nyomtatóakkal történt, amire még mai napig is van lehetőség, addig jelenleg már akár saját igényre szabott nyomdai minőség készíthető teljesen kedvező áron.

A címkenyomtató újabb generációi már úgy lettek kiképezve, hogy azok könnyen mozgathatók legyenek, így mindig kéznél vannak és akár azonnal bevethetők. Etikettek, vonalkódok létrehozására direkt formában alkalmasak csak a megfelelő papírra van hozzájuk szükség.


Választható többféle címkenyomtató


Alapvetően a leggyakrabban alkalmazott és kedvező áron beszerezhető címkenyomtató a direkt termál változat. Ez voltaképpen nem igényel semmilyen festékanyagot, mert a papírban lévő vegyszert aktiválja hőkezelésen keresztül. Ebből is látható, hogy speciális címkére van szükség, valamint ennek a tartóssága, felhasználási területe korlátozott. A termál transzfer címkenyomtató már egy fokkal profibb rendszer, ami képes egy festékszalagról átvinni a tintát és nem csak papír alapra, hanem akár műanyagra is képes ezt megtenni. Az abszolút professzionális rendszer ezekkel szemben a tintasugaras címkenyomtató.

Ezzel akár ipari minőség készíthető és jelentős számban. Attól függően tehát, hogy pontosan milyen elvárások merülnek fel gond nélkül megvásárolható az a címkenyomtató kivitel, amelyik használatával tartós végeredmény érhető el. A dunasp.hu oldalon minden részletre fény derül.