Festett falra ragasztás csak egyszerűen

hunsika

Vannak olyan esetek, amikor a rögzítés egyszerűen nem oldható meg a hagyományos eljárásokkal, mert az rosszul mutatna. A legtöbb helyzetben többnyire szegeléssel vagy csavarozással szoktunk dolgozni ezen a területen, illetve a hidegburkolati elemeket ragasztással helyezzük fix pozícióba. Ugyanez a technika használható képek, tükrök, de akár még bútorok, virágvázák rögzítésére is.

A festett falra ragasztás azonban olyan művelet, ami akármivel nem lehet kivitelezni, csak arra speciálisan kifejlesztett készítménnyel. Szerencsére ennek a beszerzése már nem fog gondot jelenteni csak tudnunk kell merre kezdjük el a keresését.
Festett falra ragasztás Sikaflex termékkel


A Sikaflex® 118 Extreme Grab úgy lett kifejlesztve, hogy igen sokoldalúan bevethető legyen. A festett falra ragasztás tehát többé nem álom, hanem egyszerűen kivitelezhető feladat. Legyen szó üvegről, fáról, műanyagról, kőről és más építési anyagokról, mindegyikkel megbirkózik a készítmény. Az extrém erejének hála még csak ideiglenes támasztásra sem lesz szükség, mert a felhelyezést követően azonnal megtartja a rá nehezedő súlyt. Persze a festett falra ragasztás nem történhet akárhogyan. Vannak bizonyos feltételek, amelyek jobb ha teljesülnek. Ilyen a felületek alapos előkészítése.

Ennek hiányában ugyanis a festett falra ragasztás képtelen kifejteni a kívánt erőhatást, ami katasztrófával végződhet. Leváló részeknek, pornak, zsírnak semmilyen helye sincs a felületeken. Ezek eltávolítását követően kezdetét veheti a festett falra ragasztás a készítmény tubusból való kinyomásával és a kívánt tárgy ráhelyezésével. A művelet ennyire egyszerű.