Husqvarna láncfűrészek többféle kivitelben

husqvarna láncfűrészek

Az egyre inkább hűvös reggelek egyértelművé teszik annak a jelét, hogy hamarosan beköszönt a téli időszak. Az egyre magasabb földgázárak miatt sokan döntöttek úgy, hogy visszatérnek a hagyományos vegyes tüzelésű kazánok alkalmazásához. Ehhez viszont fára mindenképp szükség van, amit általában több méteres rönkökben van mód megvásárolni. Ezek felaprításában a Husqvarna láncfűrészek kiváló segédeszközök. Bár láncfűrészeket több cég is gyárt, a svéd márka magas színvonalon teszi ezt meg. Az innovatív technológiai fejlesztések, a prémium minőségű alapanyagok, a magas szakmai hozzáértés mind ötvöződik azon eszközökben, amik ezen védjegy alatt futnak. A Husqvarna láncfűrészek méltán világhírűek. Csak próbálja ki bármelyik modellt és érezni fogja az erőt, amit sugároz.


Husqvarna láncfűrészek a környezettudatosság jegyében


A hagyományosnak nevezhető benzinmotoros meghajtást gyakran éri az a kritika, hogy környezetszennyező, mert a működés során kellemetlen kipufogógázokat juttat a légtérbe. A Husqvarna láncfűrészek között éppen ezért már található elektromos, valamint akkumulátoros kivitel ugyanúgy.

Tény, hogy műhelyekben előnyösebb egy a hálózatba dugható típus, amelyik alacsony zajhatással bír és még csak gázokat sem ereszt magából. Teljesítményükben ugyanakkor ezek a Husqvarna láncfűrészek képesek ugyanazt a hatékonyságot nyújtani, mint robbanómotoros társaik. Az akkumulátoros kivitelek egy viszonylag új kategóriának számítanak. Ezen a Husqvarna láncfűrészek nagyobb szabadsággal bírnak kábeles társaikhoz képest, de behatárolt az üzemidejük, így többnyire csak rövidebb munkákra képesek. Ennek ellenére számos helyzetben kiválóan megfelelnek.