A legszebb ajándék az, ami mögött egyedi gondolat van

A legszebb ajándék az, ami mögött egyedi gondolat van

A szépség egy változó dolog, amiről sokan azt állítják, hogy szubjektív és felesleges. Én is ebbe a táborba tartoztam hosszú időn át. És bár még mindig úgy gondolom, hogy a külső szépségre nincs egy objektív recept, ettől függetlenül fontos az, hogy miként nézünk ki. Nem azért, hogy másoknak megfeleljünk, hanem egyszerűen, hogy ki tudjuk fejezni azt, ami bennünk van.

Az emberek között sokszor olyan nehéz kapcsolódást találni. És nem tudunk belátni egymás fejébe. Ezért olyan kis jelekből tudunk leszűrni dolgokat, minthogy milyen ruhát hord valaki. Ahelyett, hogy mindenképpen ellene mennénk az egésznek, megtalálhatunk olyan darabokat, amik tényleg illenek hozzánk. Világ életemben utáltam ruházati boltokba járni, viszont most már én is örömmel veszem, ha találok egy jó ruhadarabot. Túlzásba persze nem szabad vinni, nálam viszont emiatt nem kell aggódni.

Vannak azonban olyan helyzetek, ahol a bolti ruhák egyszerűen csak nem érik el azt a szintet, amit szeretnénk. Különösen így van ez, ha meg akarjuk ajándékozni az egyik ismerősünket. Az egyedi póló készítése azonban egyszerűbb, mint gondolnánk, ha találunk egy olyan oldalt, mint a Lolmarkt. Az egyik barátom a következő hónapban fog megházasodni, és a legénybúcsúra szerettem volna beszerezni pár egyedi pólót. A neten keresgéltem, mikor rátaláltam a Lolmarktra, akiknek az egyedi póló készítése a specialitásuk.

Már maga a kezdőlap bizalommal töltött el, mivel nem idegesítő reklámok fogadtak, hanem egy hosszú lista arról, hogy milyen pólók vannak náluk. Ez a kezdőlap egyébként rengeteg jó ötletet adhat ahhoz, hogy milyen sokféle a választékuk. Ha el tudunk képzelni egy hobbit, és hozzá valami szöveget, akkor biztosan meg fogjuk találni a Lolmarkt oldalán. Engem azonban az általános képen kívül jobban érdekelt, hogy miként folyik a csoportos egyedi póló készítése.

Ennek is volt persze egy külön részlege, ahol érthetően elmagyarázták nekünk a folyamat összes lépését. Ahhoz, hogy elérjük, nem kell mást tennünk, mint a felső menüből kiválasztani az egyedi póló készítése kiírást. Ezt követően pedig egy rövid szöveg fog várni ránk, amely megadja nekünk az összes szükséges információt. Hamar a végére értem és visszatérhettem az egyedi póló kiválasztásához.

Tényleg nagyon viccesek a minták, néhányon hangosan felnevettem. A legénybúcsúk kapcsán pedig nem lehet panasz a választékra. Rövidesen találtam is egyet, amit megfelelőnek tartottam és elkezdtem személyre szabni. Mivel minden egyes pólónál kiválaszthatjuk azt, hogy mekkora, és milyen színű legyen. Hihetetlen volt ez számomra, az igazi öröm azonban csak akkor ért, mikor megnéztem, hogy a pólók milyen minőségűek.

Ettől tartottam talán a legjobban, mert sokszor az ilyen helyeken nagyon gyenge termékeket szoktunk kapni. Itt azonban az egyedi póló készítése kiváló anyagokból történik, viszont ettől függetlenül sem kell náluk hagynunk egy vagyont. Mert valljuk be, bármennyire is nagy esemény a legénybúcsú, ezeket a pólókat életünkben egyszer fogjuk csak felvenni.

Miután mindennel készen voltam, jöhetett a rendelés része. Ez is pont olyan egyszerű volt, mint minden más, amit idáig felsoroltam. Bedobtam a kosárba azt a pólót, ami megtetszett, megadtam a szállítási, majd a fizetési adataimat és már kész is voltam az egésszel. Hálás vagyok a Lolmarkt oldalának, hogy ilyen egyszerűvé tette számomra a legénybúcsús készülést. A hatás pedig nem maradt el és ez volt életünk egyik legnagyobb bulija.