Egy patika, ami az átlagosnál többet nyújt

Egy patika, ami az átlagosnál többet nyújt

Beköszöntött a tél, és vele együtt az influenza és a megfázások időszaka. Anyukaként rendkívül meg tud viselni az, amikor a gyerekek egymás után betegek lesznek az iskolából hazahozott vírusoktól. A legfontosabb dolog, amit ilyenkor tehetek, az a megelőzés és az immunrendszer erősítése. Általában egész nap dolgozok, és rengeteget túlórázok, ezért leginkább az online vásárlást preferálom.

Nemrég fedeztem fel egy hihetetlenül praktikus megoldást: az internetes patikák világát. Ezek közül is a Prevenció Patikát tudom leginkább ajánlani, mert szinte mindig innen vásárolok, és teljes mértékben meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal. Ha internetes patikákról van szó, akkor Magyarországon ez az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb cég, amit találhatsz.

Főleg most, a tél elején próbálok minél több vitamint és természetes immunerősítő készítményt beszerezni. Ez azonban sajnos nem mindig elég, hiszen bármikor előfordulhat egy váratlan betegség. Például a kisfiam egy pár napja beteg lett, és 40 fokos lázzal feküdt otthon. Ilyen esetekre érdemes előre gondolni, és bevásárolni a szükséges gyógyszerekből is. Szerencsére a Lázcsillapítás könnyedén ment a Prevenció Patika segítségével. Janó egy pár nap múlva jobban is lett, nekem pedig nem kellett azon stresszelnem, hogy a patikába szaladjak munka után, hiszen már minden gyógyszer ott volt a szekrényben. Emellett még echinacea és gyömbér teánk is volt otthon, amit szintén erről az oldalról rendeltem. Ezt a többi patikában még soha nem is láttam, de mikor a prevenciopatika.hu-n böngészek, akkor mindig szembejön velem valami különlegesség, amit ki szeretnék próbálni. Szerencsére a gyerekek is nagyon kedvelik ezt a gyógyteát, ami nemcsak kellemes ízű, hanem a légúti megbetegedések enyhítésében is segítséget nyújt.

Szeretném egy kicsit jobban kifejteni ennek a nagyszerű oldalnak az előnyeit, hisz úgy érzem, hogy ez sokak életét megkönnyítené. Nyilvánvalóan a legjobb minőségű termékeket forgalmazzák, ezért is fordulok mindig hozzájuk. A gyógyszereknél rendkívül fontos az, hogy megbízható készítményeket vásároljunk, hiszen az egészségünk múlik rajta. Az ember életében ez a legfontosabb befektetés, és számomra ez az egyetlen dolog, amin nem spórolok, hiszen nem éri meg a kockázatot. Viszont a Prevenció Patikánál aggodalomra semmi ok, hiszen még a pénztárcádnak is kedvező lehet, ha náluk vásárolsz. Rengeteg szezonális kedvezményt ajánlanak az oldalon, és vannak olyan kiemelt termékek, melyekre ingyenes kiszállítást vállalnak, természetesen nagyobb kiszerelésben. A közeli lejáratos termékekkel is rengeteget megspórolhatsz, ráadásul segíthetsz abban is, hogy ne vesszenek kárba ezek a dolgok. Ebben a kategóriában természetesen nem gyógyszerekre, hanem inkább olajokra és egyéb olyan készítményekre kell gondolni, melyek gyógyhatását nem befolyásolja a lejárati idő, és nyugodt szívvel használhatod őket ezután is.

A gyógyszerek mellett többféle kategóriában is forgalmaznak termékeket, mint például kozmetikumokat, étrendkiegészítőket vagy babaápoláshoz szükséges kellékeket is. Ha Lázcsillapításról vagy megfázásról van szó, akkor pedig a Gyógyászat címke alatt tudsz keresgélni a tüneteid szerint. Vannak itt köhögésre, orrpanaszokra és torokfájásra alkalmazható készítmények is. Ami szerintem még nagyon egyedivé teszi ezt a weboldalt, az a bal oldalon található oszlop, aminek a segítségével a készítmények hatóanyagai szerint tudsz keresgélni. Ha esetleg valamelyik összetevőre allergiás lennél, akkor ezzel a funkcióval nagyon egyszerűen ki tudod szűrni.

A szállítás díja nagyon kedvező, és nem kell sokat várni arra, hogy a csomagod megérkezzen. Ha bizonyos összeg felett vásárolsz, akkor pedig ingyenes kiszállítást biztosítanak. Nekem erre már nincs szükségem, hiszen klubtag vagyok, ami azt jelenti, hogy korlátozás nélkül ingyenes kiszállítás jár minden vásárlásomra, amivel rengeteg pénzt takaríthatok meg havonta. Emellett még számos előnye van a Prémium Klubtagságnak, mint például az exkluzív kuponok és ajánlatok, amikről elsőként értesülhetsz. Szerintem, ha több alkalommal rendelsz tőlük havonta, akkor megéri előfizetni a tagságra. Választhatsz havi vagy évi előfizetés közül, de nekem nyilvánvalóan az éves ajánlat tetszett a legjobban. Ha esetleg mégsem lennél biztos a döntésedben, akkor kockázat nélkül is kipróbálhatod, 30 napos visszafizetési garanciával. Ha pedig a hírlevelükre is feliratkozol, akkor rögtön egy kuponnal gazdagodhatsz, amit be is válthatsz 30 napon belül. Igaz ez a gyógyszerekre nem vonatkozik, csak a vitaminokra, ételkiegészítőkre vagy kozmetikumokra. Bár szerintem így is jó ajánlat, és már csak ezért is megéri feliratkozni. A folyamatosan frissülő újdonságok miatt pedig főleg!

Egy másik nagyszerű ok arra, hogy tag legyél, az a szakértői szolgáltatások. Ennél a cégnél egy nagyszerű egészségügyi csapat áll a vásárlók rendelkezésére, akik minden kérdést megválaszolnak a termékekkel kapcsolatban, illetve egyéb hasznos tanácsokkal is ellátnak. Ezt az egyedi szolgáltatást VIP tagként teljesen ingyen veheted igénybe. Én őszintén szólva leginkább emiatt csatlakoztam, hiszen már említettem, hogy számomra az árak nem annyira számítanak. Már nagyon sokszor írtam nekik üzenetet a kérdéseimmel, és mindig rendkívül gyors választ kaptam, tele hasznos információkkal. Érdemes egyébként az oldalukhoz tartozó blogra is ellátogatni, ahol rengeteg érdekességet és tanácsokat is megtalálsz, melyeket hasznosíthatsz a mindennapi életedben az egészséged védelméért. Én imádok blogokat olvasni, mert szeretnék minél tudatosabban élni, és kihasználni azt a segítséget, amit az internetes cikkek adhatnak ebben. A kedvenc patikám csapatában megbízok, és tudom, hogy amit ők ajánlanak, azt érdemes figyelembe venni. A minap pont találtam is egy cikket, ami tökéletesen illett a mostani szituációmhoz. Arról volt szó benne, hogy hogyan tudjuk elkerülni a betegségeket az iskolában. Úgy érzem, hogy kaptam néhány fontos emlékeztetőt ebből a cikkből, és hamarosan rendelnem is kell egy új adag multivitamint Janókának, mert a mostani eléggé fogyóban van. Jó tudni azt is, hogy nem szabad a gyereknek kézfertőtlenítőt adni, mert általában egyszerre túl sokat használnak, ami ronthatja a bőr pH értékét. Emlékszem, mikor egyszer az influenza időszaka alatt elküldtem egy tele üveg kézfertőtlenítővel az iskolába, ami a hazaérkezéskor már félig se volt… De hát ilyenek a gyerekek.

A Multivitaminok keresése közben kicsit elidőztem az oldalon, és találtam kifejezetten gyerekeknek készült dolgokat is. A vitaminos nyalóka például jó választás lehet, ha a gyermeked válogatós, vagy nem szereti a tabletta formátumot. Szerencsére a mi családunkban nem áll fenn ez a probléma, de következő alkalommal veszek majd én is egy pár nyalókát. Ha már édességet adok nekik, akkor tegyük egy kicsit egészségesebbé a dolgot.

Még az is nagyon tetszik, hogy egy jótékony cél érdekét is képviselhetem a vásárlásaimmal. A Prevenció Patika ugyanis minden rendelésem után a Máltai Szeretetszolgálatot támogatja. Számomra nagyon fontos, hogy ez a cég mindent megtesz annak érdekében, hogy valóban figyelmet fordítson a vásárlóira, és szeretetteljesen fogadjon minden érdeklődőt. Az biztos, hogy szeretik az embereket és a hivatásukat, és ezt a sok elégedett vásárló is bizonyíthatja. Nagyon hálás vagyok a sok segítségért és szívből jövő tanácsért, amit tőlük kaptam. Én nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ez a legmegbízhatóbb cég, akiktől valaha vásároltam, és mindig vissza fogok térni hozzájuk. Ha számodra is fontos az egészség, és szeretnéd a legjobb kezekre bízni a dolgot, akkor náluk jó helyen jársz.